Vučić: Moj sin je bio u kafiću koji su napali navijači Schalkea, većinom Albanci

Foto: EPA, Screenshot: X

Srpski predsjednik Aleksandar Vučić poručio je kako nema što zamjeriti svom sinu Danilu, koji je prisustvovao sukobu navijača u Njemačkoj, uoči utakmice Europskog nogometnog prvenstva između Srbije i Engleske, prenosi Nova.rs.

"Da, on je bio u kafiću koji su napali navijači Schalkea, albanske nacionalnosti najvećim dijelom, bilo je i nekoliko drugih, ali uglavnom Albanci, navijači Schalkea. Napali su ih stolicama i flašama", kazao je Vučić tijekom obraćanja iz zgrade Predsjedništva. 

"Srbi su se samo branili"

Smatra kako je "interesantno" to što je njemačka policija privela i nekoliko srpskih navijača nakon tog sukoba. "Interesantan pristup rješavanja problema, ne znam što treba netko raditi kada bude napadnut stolicama i flašama", naveo je. 

Tvrdi kako su se srpski navijači samo branili "na mjestu gdje su mirno sjedili, jeli i pili" te da su napadnuti zbog toga što je u kafiću bila istaknuta srpska zastava.

Inače, društvenim mrežama se ubrzo nakon tučnjave proširila snimka koja prikazuje Danila kako pokušava uletjeti u sukob, ali je okružen muškarcima koji mu ne dopuštaju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.