Za one koji žele što dalje od Hrvatske, Australija traži mnoštvo stranih radnika

Foto: Hina

AUSTRALIJA je objavila listu zanimanja koja su u toj zemlji tražena. Oni koji žele odseliti i raditi na drugom kraju svijeta, imaju priliku zatražiti vizu, budući da Australija traži strane radnike.

Ministarstvo za imigraciju i graničnu zaštitu Australije izdalo je novu listu zanimanja koja su u toj zemlji ove godine deficitarna i za koje je procijenjeno da za njih ni iduće godine neće biti radnika. Dokument će na snagu stupiti 1. srpnja i odnosi se na osobe koje će se prijaviti za dobivanje australske vize.

U toj su skupini i radne vize - stalna boravišna viza za stručne radnike, radna vize u trajanju četiri godine s mogućnošću apliciranja za trajnu vizu i privremena viza za diplomce.

Poželjna zanimanja


Australija najviše traži menadžere projekata, industrijske inženjere, inženjere poljoprivrede, biomedicinske inženjere, nautičke arhitekte, šumare, veterinare, nastavnike, pedijatre, reumatologe, fizijatre, kirurge, medicinske sestre, zidare, stolare, električare, socijalne radnike, psihoterapeute i još zanimanja koje možete provjeriti ovdje.

Pročitajte više