Zadnji poziv na Early Bird prijave za MBA program do 20. rujna

Foto: Press

SWISS School of Business and Management Geneva (SSBM Geneva) u suradnji s Deloitteom te predavačima iz brojnih renomiranih institucija iz područja marketinga, financija, menadžmenta, leadershipa, HR-a, digitalne transformacije, itd. nudi jedinstveni MBA program. Upisi su tijeku!


Obrazuj se kao u inozemstvu: Swiss School of Business and Management Geneva nudi MBA koji pruža uvid u praksu vodećih svjetskih kompanija.

Swiss School of Business and Management Geneva (SSBM) je trenutno jedna od najvećih poslovnih škola u Švicarskoj s preko 4,500 studenata iz 130 različitih zemalja.

Škola je utemeljena u Ženevi prema iskustvu uglednih predavača i stručnjaka koji su predavali na priznatim visokoobrazovnim institucijama u SAD-u, Italiji, Francuskoj i Švicarskoj te globalnim kompanijama. 

MBA program nudi studentima priliku obrazovanja na SSBM-u, prema standardima EduQua-e, švicarskog nacionalnog tijela za osiguranje kvalitete obrazovanja odraslih. SSBM MBA programi su akreditirani od strane ACBSP-a (Accreditation Council for Business Schools and Programs), vodećeg specijaliziranog akreditacijskog tijela za poslovno obrazovanje koje daje jednu od najboljih akreditacija za poslovne škole. ACBSP je priznat od strane CHEA - Council for Higher Education Accreditation (CHEA).

Željni ste znanja i profesionalnog usavršavanja? Do 20. rujna imate jedinstvenu priliku prijaviti se za MBA stipendiju poslovno – menadžerske škole Swiss School of Business and Management Geneva.

U listopadu 2023. godine SSBM Geneva upisuje novu generaciju polaznika koji će imati mogućnost slušati jedan od jedinstvenih edukacijskih programa – Global i Executive MBA.

MBA programi na zagrebačkom kampusu omogućeni su u suradnji s Deloitteom. SSBM Geneva surađuje s Deloitteom, jednom od četiri najveće globalne tvrtke i nudi niže troškove obrazovanja od ostalih škola u regiji. Nakon što završite svoj MBA program, po završetku programa dobit ćete švicarsku diplomu. Polaznici također mogu steći i dodatnu MBA diplomu kroz naše jedinstvene partnerske programe:

MBA predavanja će se održati na SSBM-ovom kampusu u Zagrebu, u inovativnom poslovnom okruženju koji potiče kreativnost i timski rad dok će Blended MBA program studentima omogućiti da nastavu prate kombinirano, online i na kampusu, što daje dodatnu fleksibilnost u upravljanju vašim vremenom.

Pristup obrazovanju u SSBM-u ostvaruje se kroz primjere iz korporativne prakse, tako su i programi osmišljeni u suradnji s više od 30 industrijskih partnera.

Iskustvo MBA polaznika na SSBM-u

Odabrala sam SSBM kao nastavak svog obrazovanja i kombinirajući svoje profesionalno znanje s teorijom i praksom predavanja. SSBM omogućuje fleksibilnost u mom osobnom i profesionalnom životu, kao i postizanje mojih ciljeva. Jelena, INA

Ključni razlog odabira SSBM-a je kvaliteta znanja koju predavači u stvarnom svijetu mogu pružiti studentima. Također sam pozitivno iznenađen studentima, a profesori su čak nadmašili moja očekivanja. Ključna je prednost također poboljšanje znanja i umrežavanja koje stječem kroz program. Gordan, OTP Leasing

Do kada se prijaviti i kada počinje program?

Early bird prijave primamo do 20.09.2023., a program počinje u studenom 2023. godine.

Kako se prijaviti?

Potrebni kriteriji za prijavu su dovršeno prvostupanjsko obrazovanje i vještina poznavanja engleskog jezika. Za prijavu je potrebno izvršiti registraciju, poslati prijepis ocjena, životopis i motivacijsko pismo na web stranici.

Link za prijave možete naći ovdje.

Pročitajte više