Zadranin koji želi potući Milanovića i Komadinu: Zagreb je ograničen, Dalmatinci su stvorili državu

Foto: Facebook

DUŠAN POLOVINA LUNGO, treći kandidat u unutarstranačkim izborima u SDP-u, na N1 je objasnio zašto kreće u bitku s aktualnim predsjednikom stranke Zoranom Milanovićem te drugim protukandidatom Zlatkom Komadinom.

"Ponukala me prva sjednica nove Vlade, gdje je sve rečeno u superlativima, a sustavno se baca drvlje i kamenje po SDP-u, ja sam se uključio, u tu harangu protiv SDP-a, da ga obranim. SDP ima svoje statute i tijela, dobro funckionira, u njemu se dešavaju i dešavat će se i pozitivne i negativne stvari, više pozivne nego negativne, a ja pokušavam uspostaviti što bolju komunikaciju između lokalnih i državnih tijela same stranke", kaže Polovina Lungo.

Polovina vjeruje kako je Milanović dobivao brojne kritike na predsjedavanje stranke zbog toga što je kao predsjednik Vlade imao više posla na toj dužnosti, pa se nije mogao baviti SDP-om.

"To su ljudi koji nisu niti sudjelovali u kampanjama ni izborima", rekao je te dodao kako nije istina da je on najmanje poznat javnosti.

"Tko kaže da sam najmanje poznat javnosti? Ja sam trideset godina po medijima, a to što vi tražite samo neke "celebrity face" da vam dolaze po televizijama i medijima, a ja sam 30 godina u njima i nitko me nikada nije demantirao niti ušao sa mnom u medijski ring", rekao i dodao kako je Zagreb po tom pitanju ograničen, budući da su Dalmatinci stvorili državu.

"Od nas sve počinje, s nama sve završava", zaključio je Polovina Lungo.

Kritizirao je i odnos medija prema bivšoj Vladi, rekavši da se neprestano išlo drvljem i kamenjem na SDP, i na Zorana Milanovića.

Pročitajte više