Zadranin prijetio smrću zbog neplaćene stanarine pa mu policija u kući našla bombe

54-GODIŠNJAK iz Zadra prije dva dana prijetio je smrću 21-godišnjaku tražeći od njega novac za stanarinu, a pretragom stana u Gračacu policija je kod njega pronašla tri ručne bombe.

Naime, prijeteći smrću mladiću, 54-godišnjak je zapravo tražio novac za treću osobu u priči. Pretragom njegove kuće u Gračacu policija je pronašla  tri ručne bombe M-75 te mu ih odmah oduzela. Protiv njega je podnesena kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kaznena djela iznude i nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih tvari, izvijestila je policija.

Fizički napao oca i majku - 30 dana pritvora

Pred istražnim sucem županijskog suda u Zadru jučer se našao 27-godišnjak iz Zadra, i to zbog obiteljskog nasilje. Policija je utvrdila da se on već duže vrijeme nasilnički ponašao prema roditeljima i mlađem bratu te da je u noći s 1. na 2. lipnja razbijao po kući i fizički napao oca i majku. Nakon saslušanja određena mu je mjera zadržavanja od 30 dana.

Oštrim predmetom oštećeno 14 automobila

Tijekom prošle noći u Zadru, na predjelu Puntamika nepoznati počinitelj povlačenjem oštrim predmetom oštetio je 14 osobnih vozila koji su bili parkirani u ulicama Kneza Domagoja i Vlahe Bukovca. Policija je izašla na mjesto događaja obaviti očevid.

J.M.
Foto: Arhiva

Pročitajte više