Zagreb: Pijani nasilnici pretukli suvlasnika noćnog kluba, posjetitelja i policajca

PETORICA pijanih nasilnika jučer su u novozagrebačkom noćnom klubu "Garbage City" nožem u ruku uboli suvlasnika kluba, te pretukli posjetitelja i policajca koji ih je pokušao smiriti, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Posjetitelj Dragutin D. (52) je zbog prijelom donje čeljusti zadržan u KBC "Dubrava", suvlasnik kluba Viktor D. (34) je lakše ozlijeđen, a policajac je odbio liječničku pomoć.

Petorica pijanih nepoznatih mladića su oko 5,30 sati u klubu u Sajmišnoj cesti počeli razbijati čaše, tražeći da glazbenici nastave svirati. Kada ih je Dragutin D. zamolio da se smire, oni su ga napali, udarajući ga rukama i nogama po tijelu. U pomoć mu je priskočio suvlasnik "Garbage Citya", no pijani nasilnici su na njega počeli bacati boce, a jedan od napadača pokušao ga je ubosti i nožem ali je Viktor D. uspio rukom blokirati napad. Pritom je uboden u nadlakticu lijeve ruke.

Nasilnicima je potom prišao policajac Slobodan K. (43) koji nije bio na dužnosti. Predstavio se službenom značkom, zatraživši od mladića da prestanu narušavati javni red i mir, no i na njega su nasrnuli, udarajući ga rukama po tijelu, te potom pobjegli.

Policija ih sumnjiči za tri kaznena djela; pokušaj ubojstva, tešku tjelesnu ozljedu i sprječavanje službene osobe u obavljanju službene dužnosti.

U policiji kažu da do sada u "Garbage Cityu" nije bilo sličnih izgreda.

Pročitajte više