Zagreb: Trojica uhićena zbog posjedovanja heroina i kokaina

ZAGREBAČKA policija u posljednja je dva dana uhitila trojicu muškaraca kod kojih je pronađeno oko 100 grama heroina i nešto više od šest grama kokaina, doznaje se danas u policiji.

Vrećica sa 100 grama heroina zaplijenjena je u užem središtu grada od 30-godišnjaka iz Osijeka, koji unazad nekoliko mjeseci neprijavljeno boravi u Zagrebu.

Policija tvrdi da je droga pronađena kod njega bila namijenjena daljnjoj preprodaji na ilegalnom zagrebačkom narko tržištu, a uhićeni im je, kažu, i od ranije poznat zbog sličnih kaznenih djela. Muškarac je uz kaznenu prijavu jučer priveden istražnom sucu zagrebačkog Županijskog suda.

Policija je jučer poslijepodne u jednom ugostiteljskom objektu u Vlaškoj ulici uhitila dvojicu 19-godišnjaka koji su posjedovali kokain.

Otkriveni su kada je prilikom legitimiranja jedan od mladića pokušao progutati vrećicu u kojoj se nalazilo oko 0,1 gram kokaina.

Jedan od mladića izvadio je iz džepa osobnu iskaznicu i PVC vrećicu nepoznatog sadržaja, te je jednom rukom policajcu pružio osobnu iskaznicu, a drugom vrećicu stavio u usta.

Vidjevši da namjerava "progutati dokaz", policajac ga je rukom uhvatio za vrat, a mladić je pljunuo vrećicu s kokainom i više se nije opirao policiji.

Drugi mladić je potom, kako kažu u zagrebačkoj policiji, dragovoljno predao vrećicu sa 6 grama kokaina.


Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.