Zagreb: Uhićen diler s 48 grama kokaina

ZAGREBAČKA policija prije nekoliko je dana uhitila 53-godišnjeg dilera droge kod kojega je pronašla 48 grama kokaina.

Policija je danas izvijestila da je osumnjičenoga u četvrtak navečer u kafiću u Kaptol centru legitimirala te da im je on pritom dragovoljno iz džepa kaputa dao PVC vrećicu s 48 grama kokaina.

S njim je u društvu bila 30-godišnjakinja koja je, tvrde u policiji, nakon što je zajedno s 53-godišnjakom privedena u postaju, također dragovoljno izručila vrećicu s 0,5 grama kokaina.

Kriminalističkom je obradom utvrđeno da osumnjičeni boravi u stanu u Stonskoj ulici koji je u najmio njegov 34-godišnji prijatelj, a u kojemu su u petak policajci pronašli dva opuška jointa, 0,2 grama hašiša te paketić s 1,6 grama "neutvrđene praškaste kemijske tvari".

U obradi je policija došla do saznanja da je osumnjičeni 53-godišnjak na još neutvrđeni način nabavljao veće količine kokaina te ga potom dilao na zagrebačkom području.

Uz kaznenu prijavu zbog zlouporabe opojnih droga u petak je priveden istražnom sucu zagrebačkog Županijskog suda, a kaznena prijava podnesena je i protiv njegovog 34-godišnjeg prijatelja.

Protiv 30-godišnjakinje je podnesena samo prekršajna prijava zbog posjedovanja droge.

Pročitajte više