Zagreb: Uhićena dva preprodavača droga

POLICIJA je tijekom vikenda u Zagrebu i Samoboru uhitila dvojicu preprodavača droga od kojih je zaplijenila heroin, speed, ecstasy te tablete heptanona i praksitena namijenjene preprodaji na ilegalnom narko tržištu, izvijestila je danas zagrebačka policija.

U Samoboru je uhićen 23-godišnjak u čijem je stanu pronađeno 25,8 grama heroina, 18,2 grama amfetamina, 45 tableta heptanona i 12 tableta praksitena. Osim droge, policija je kod njega pronašla i više telefonskih uređaja s karticama i bonovima za mobitele te gotovo 3000 kuna i manji iznos eura.

U policiji tvrde da je 23-godišnjak heroin prodavao u blizini hotela u Samoboru, za 400 do 500 kuna po gramu.

Drugi preprodavač uhićen je u petak navečer na parkiralištu u Vukovarskoj ulici kada je prilikom legitimiranja pokušao odbaciti vrećicu s 30 komada ecstasya.

Nakon ispitivanja u policijskoj postaji na Trnju, policija je pretražila mladićev stan u kojem je pronađeno pola grama marihuane. Još 5,4 grama marihuane pronađeno je u njegovom automobilu, pa je mladić dan kasnije, kao i ranije uhićeni Samoborac prepraćen istražnom sucu zagrebačkog Županijskog suda.

Pročitajte više