Zagreb: Uhićena dvojica dilera s više od 70 grama kokaina

ZAGREBAČKA policija uhitila je dvojicu dilera kokaina i od njih ukupno zaplijenila više od 70 grama te droge, a toj akciji prethodilo je uhićenje bivšeg nogometaša "Dinama" Vlade Kasala kod kojega je pronađena manja količina kokaina.

Policija je Kasala uhitila u ponedjeljak navečer u kafiću na području Dubrave nakon što je kod njega pronašla dva paketića s ukupno 1,5 grama kokaina te pištolj "Crvena zastava" i sedam komada streljiva, za koje nije imao dozvolu.

Nakon saslušanja kod istražnog suca, koji mu je zbog posjedovanja droge i neovlaštenog držanja oružja odredio novčanu kaznu od ukupno 18.150 kuna, pušten je na slobodu.

Idućeg dana uhićen je 36-godišnjak, a u njegovom stanu pronađeno je 51 gram kokaina, digitalna vaga i još neki predmeti s tragovima droge, kažu u zagrebačkoj policiji.

Nakon što je nad njim i Kasalom provedena kriminalistička obrada policija je jučer uhitila 37-godišnjaka. U stanu u kojem neprijavljeno boravi pronađeno je 20 grama kokaina i 25 metaka za pištolj.

Policija tvrdi da su 36-godišnjak i 37-godišnjak duže vrijeme prodavali kokain na ilegalnom narko tržištu, zbog čega su, uz kaznenu prijavu, privedeni istražnom sucu Županijskog suda u Zagrebu.

Kasalo i 37-godišnji osumnjičenik od ranije su poznati policiji zbog raznih kaznenih djela, dok je 36-godišnjaku ovo prva kaznena prijava.

Pročitajte više