Zagrebačka Ikea dobila prvog voditelja



IKEA robna kuća u Zagrebu dobila je svog prvog voditelja. Radi se o Austrijancu Georgu Platzeru koji već više od 20 godina radi u tvrtki Ikea. Kako su izvijestili iz Ikee Platzer je obnašao više ključnih pozicija unutar austrijske Ikea organizacije, a mjesto voditelja u Hrvatskoj mu je ponuđeno upravo zbog njegova iskustva kao i zbog iskustva s hrvatskim kupcima u Ikea robnoj kući u Grazu.

Platzer će voditi i proces zapošljavanja voditeljskog tima zagrebačke Ikee, a nakon toga će pomagati u razvoju i obuci odabranih kolega za njihova buduća zaduženja. Isto tako, zajedno sa sadašnjim i svim budućim kolegama bit će dio tima odgovornog za izgradnju robne kuće u Zagrebu, njezinog otvorenja i dočeka prvih posjetitelja i kupaca.

"Kad god vidim da ljudi pokazuju potencijal, čak i prije nego imaju dovoljno iskustva, uvijek sam ohrabren poticati ih i promovirati. Ikea je mjesto gdje je dozvoljeno raditi greške, iz njih možemo puno toga naučiti i uz zabavu širiti način gledanja na stvari. To vodi ka individualnom rastu i razvoju, a samo tako se može razvijati i Ikea", komentirao je Platzer, koji se već doselio u Zagreb i počeo učiti hrvatski jezik, svoju šefovsku poziciju.

Pročitajte više