Zagrebački "Uber za pakete" Zagrepčanima čestitao blagdane video porukom

Foto: Locodels

EKIPA Locodelsa - hrvatskog "Ubera za pakete" napravila je video čestitku kojom Gradu Zagrebu, svim građankama i građanima čestita na osvajanju titule najljepšeg adventa u Europi.

Uz video uradak “Walk through lights” žele se priključiti širenju blagdanskog veselja i Božićnog duha, promovirajući najljepše kuteve Zagrebačkog adventa.

"Primarni je cilj ovog video uratka promovirati Advent u Zagrebu te svima zaželjeti sretne i
blagoslovljene blagdane, uz naglasak da su upravo naši sugrađani oni koji čine suštinu Locodelsa.

Locodels uistinu živi i radi u gradu Zagrebu, a kroz tu povezanost doprinosi kvaliteti života
građana. Ovaj video prikazuje kako jedinstvo i zajednički trud doprinose ostvarenju božićne
čarolije", kažu iz Locodelsa. 

Ovaj servis za gradsku dostavu paketa krenuo je s radom prošle godine. Svojim funkcioniranjem podsjeća na poznatu globalnu taksi uslugu Uber. Svatko se može prijaviti kao dostavljač, a isto tako svatko može naručiti uslugu dostave.

Korisnici usluge svoj paket mogu pratiti od polazišta do odredišta, kao i ocjenjivati uslugu, odnosno pojedinog dostavljača.

Paketi ukupne vrijednosti 9,100,000 kuna su u prvoj godini poslovanja Locodelsa proputovali 60,000 kilometara, a više od 170 vozača bilo je aktivno svaki dan od 7:00 do 22:00 s vremenom reakcije unutar 5 minuta.

Najbržu dostavu u Gradu Zagrebu potvrđuju činjenice da su klasične dostave odrađene unutar 200 minuta od narudžbe, brze dostave unutar 140 minuta, a super brze dostave u 60 minuta. U posljednjih godinu dana Locodels je narastao s dva na devet zaposlenika, a u Hrvatskoj je stalno aktivno šestoro ljudi, kažu iz Locodelsa.

Pročitajte više