Zagrepčanin silovao, pretukao i opljačkao 23-godišnjakinju

POLICIJA traga za mlađim muškarcem koji je sinoć silovao, pretukao i opljačkao 23-godišnju djevojku na nasipu uz potok Črnomerec, javila je danas zagrebačka policija.

Muškarac je, prema policijskom opisu, u dobi od oko 25 godina, visok je između 170 i 175 centimetara, jače je građe, okruglog lica i svjetlije kose. U vrijeme sinoćnjeg zločina bio je odjeven u zelenu "speetfire" jaknu, traperice i tamne tenisice, a na glavi je imao crvenu kapu.

Djevojci je s leđa prišao sinoć iza 20 sati dok je hodala Fallerovim šetalištem, odnosno nasipom uz potok Črnomerec. Uhvativši je rukom oko vrata, nasilnik je 23-godišnjakinju prisilio na bludne radnje, a kada je počela vrištati i dozivati u pomoć nekoliko ju je puta udario šakom u glavu.

Djevojka je potom pala na tlo, a napadač ju je nakon silovanja nogom udario u glavu i naredio joj da mu da novac i mobitel. Silovatelj je djevojci uzeo nekoliko stotina kuna i potom pobjegao u nepoznatom smjeru.

Djevojka je u napadu lakše ozlijeđena, a zbog oteklina na lijevoj strani čeljusti i rasjekotina gornje usne pomoć joj je pružena u Klinici za traumatologiju.

Pročitajte više