Zagrepčanka oštetila T-mobile za 277 tisuća kuna

ZBOG sumnje da je zbog nepodmirenja troškova telefonske pretplate i razgovora T-mobile oštetila za 277 tisuća kuna, zagrebačka policija je kazneno prijavila 27-godišnju direktoricu zagrebačke tvrtke Beatitis.

Prema izvješćima policije, Zagrepčanka je sredinom kolovoza 2005. s tvrtkom T-mobile u ime svoje tvrtke zasnovala pretplatnički odnos za 64 mobilne telefonske linije na razdoblje od najmanje dvije godine. Ugovorom se obvezala da će usluge - pretplatu i razgovore podmirivati mjesečno.

Usluge telekomunikacijskog operatera je koristila do kraja rujna 2005., do kada je napravila trošak od gotovo 20 tisuća kuna. Budući da nije platila račun, sve linije su joj isključene.

Početkom 2006. ispostavljen joj je račun za preostale mjesečne pretplate do isteka razdoblja pretplatničkog ugovora, i to u mjesečnom iznosu od 257 tisuća kuna, što ona također nije platila.

Zagrebačkom Općinskom državnom odvjetništvu policija je podnijela posebno izvješće kojim ju je kazneno prijavaila za prijevaru u gospodarskom poslovanju.

Pročitajte više