Zagrepčanka se skidala pred policajcima pa na njih nahuškala pse

LJUTITA Zagrepčanka se jučer prvo posvađala s policajcima, potom se počela pred njima skidati, a zatim je na njih nahuškala pse, izvijestila je PU zagrebačka.

Policijski su službenici oko 8 sati, postupajući po dovedbenom nalogu Županijskog suda u Zagrebu, došli pred kućnu adresu 38-godišnje Zagrepčanke, u Sunekovu ulicu, na području Dubrave.

Nakon što je izašla ispred ulaznih vrata, verbalno je napala policijske službenike i počela bježati prema unutrašnjosti kuće pokušavajući pritom zatvoriti vrata. Policijski joj je službenik pristupio, a ona je počela pružati pasivni otpor držeći se za metalni rukohvat stepenica, navodi policija.

Potom je vičući sa sebe počela skidati kućni ogrtač ispod kojeg je bila gola. Policijski je službenik prestao s primjenom prisile, što je ona iskoristila i pobjegla u stan i iz stana pustila četiri psa (tri bigla i jednog mješanca), istovremeno huškajući pse na policajce.

Oko 9.05 sati 38-godišnjakinja je ipak izašla iz kuće i odvedena je u službene policijske prostorije na kriminalističku obradu. U poslijepodnevnim je satima, uz kaznenu prijavu, dovedena u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.

I.M.
Foto: Arhiva

Pročitajte više