Zaigrajte nagradni kviz i osvojite lasersku korekciju vida!

OPTICAL EXPRESS odlučio je ovih blagdana počastiti svoje "fanove" poklonom o kojem sanja svatko tko je ikada nosio naočale ili leće. Iako je cijena laserske korekcije vida manja nego što je bila prije, jedan sretnik ili sretnica dobit će ju potpuno besplatno. Naime, prema istraživanju, idealan božićni poklon za najveći broj ljudi su zdravlje i sreća, te je stoga Optical Express odlučio darovati upravo to.

Sve što trebate učiniti za savršen vid je postati "Fan" Optical Express Hrvatska, te zaigrati nagradni kviz. Preporučamo da se prije toga o odgovorima informirate na web stranici www.opticalexpress.hr, jer vam se prilikom odgovaranja mjeri vrijeme -  samo najbrži bit će nagrađen ovom prestižnom nagradom. Ukoliko niste zadovoljni rezultatom, ne očajavajte -  pozovite 6 prijatelja da igraju kviz i zaigrajte ponovno, te poboljšajte svoj rezultat i prijeđite u vodstvo.

Dakle, miševe u ruke i vježbajte klikanje - nagradna igra traje do ponoći na Silvestrovo, a mi Vam svima želimo puno sreće!

Pročitajte više