Zajedno u mržnji: "Internet četnici" podržali splitske fašiste

FAŠISTI sa splitskih ulica koji su jučer kamenovali sudionike Gay Pridea, dobili su punu podršku od srpskih nacionalista, koji na brojnim forumima izražavaju oduševljenje krvavom splitskom subotom.

Dobro ste im jebali mater, ali čemu ono 'ubij Srbina'?!

Za dalmatinske fašiste, doduše, moglo bi biti problematično što im se iz istočnog susjedsta dive ljudi kojima se na profilnim slikama nalazi ratni zločinac Ratko Mladić. "Haha, dobro ste im jebali mater, svaka čast. Samo mi nije jasno zašto ste skandirali 'ubij Srbina'?Kakve veze imaju vaši pederi s nama, nismo valjda mi odgovorni i za te bolesnike? Sad se spremite za reakciju, međunarodni ološ će da poludi, osude ima da stižu sa svih strana", savjetuje svoju splitske prijatelje forumaš s Mladićevom fotografijom.

Mržnja nema granica: Vrijeđali ozlijeđenog snimatelja RTL-a

Pikanterijama s Rive opslužuju ih bukači s prvih redova policijskih barikada, kojima su se na meti našli i novinari koji su izvještavali s Pridea. Forumaš s pitomom fotografijom lubanje uglavljene u znak njemačke nacističke vojske obavještava da je "najgore prošao snimatelj židovske RTL-televizije".

"Bio je u ambulantnim kolima, smrad pederski...Malo smo ga vrijeđali u stilu: stavi mu toplomjer u guzicu, možda živne, pazi se side, i tako te pizdarije", stoji na jednom od srpskih foruma.

Bravo Dalmatinci, dolazimo vam u pomoć

Hrvatsko-srpska ekstremistička sloga cvjeta i na portalu Kurira. Forumaški anonimci nude 'prijateljsku pomoć iz Beograda'.

"Bravo Dalmatinci, pokušat će ponovno, doći ćemo vam u pomoć", jedna je od 'umjerenijih' mrzilačkih poruka s Kurira. Iako se inače međusobno časte najvulgarnijim uvredama, ovdje se tetoše uz poruku da "imamo isti temperament i Balkanci smo pravi".  

Pročitajte više