Zato što je lezbijka, britanska voditeljica vrtića lažno optužena za zlostavljanje djece

VODITELJICA londonskog vrtića Laura Pettitt, koju su kolegice optužile za zlostavljanje djece, danas je na sudu oslobođena optužbi.

Kolegice su je optužile za okrutnost prema desetero različite djece u razdoblju od siječnja 2006. godine do studenoga 2008. godine. Nakon sedmodnevnog suđenja porota ju je oslobodila svih optužbi. U siječnju prošle godine, kada je uhićena i ispitivana, Pettitt je kazala da su je kolegice ocrnile zbog toga što su saznale da je lezbijka, piše Daily Mail. 

Više neće raditi s djecom

Nakon izricanja presude je Pettitt osjetila olakšanje. "Samo želim nastaviti sa svojim životom koji je bio u zastoju dvije godine", kazala je Pettitt te dodala kako su je dvije djevojke optužile zbog njezine seksualne orijentacije. Nakon ovih optužbi Pettitt više neće raditi s djecom.

Ona je sedam godina radila u londonskom vrtiću Little Stars i postala voditeljica sobe za bebe, gdje se brinula za mališane od samo nekoliko mjeseci starosti. Njezine kolegice su je optužile za okrutnost prema djeci koju je čuvala. Tvrdile su da je Pettitt djeci stavljala deku na usta kako ne bi mogla disati, bacala ih po sobi te tjerala da jedu svoju bljuvotinu.

Pročitajte više