zatvorena sjednica vlade: imenovanja i razrješenja

Na današnjoj zatvorenoj sjednici Vlada je na dužnost zamjenika ministra vanjskih poslova, od veljače sljedeće godine, imenovala sadašnjeg voditelja Misije pri UNu u New Yorku veleposlanika Ivana Šimonovića, priopćio je Vladin Ured za odnose s javnošću. L

S te je dužnosti razriješila dosadašnju zamjenicu ministra vanjskih poslova Vesnu Cvjetković Kurelec, s danom 8. veljače 2003.

Na dužnost pomoćnika ministra vanjskih poslova u IV. Upravu za političku analizu, informiranje i kulturu imenovan je Darko Bekić.

Branko Štulić razriješuje se dužnosti pomoćnika ministra financija s danom 6. siječnja 2003.

Na dužnost zamjenice predsjednice Fonda za obnovu i razvoj Grada Vukovara Vlada je imenovala Ljiljanu Blažević.

Razriješuju se dosadašnji članovi Međuvladinog mješovitog odbora za provedbu Sporazuma između Republike Hrvatske i Republike Mađarske o zaštiti hrvatske manjine u Republici Mađarskoj i mađarske manjine u Hrvatskoj Nevenka Grdinić, Đuro Vidmarović, Mila Šimić, Vlasta Sabljak, Edita Guberina i Vjeko Majić te imenuju novi članovi Andrija Jakovčević, Ivan Bušić, Milena Klajner, Nada Jakir, Dalibor Paulik, Sandra Barbir, Igor Čupić i Deneš Šoja.

Dužnosti člana Službeničkog suda za zaposlenike kaznionica i zatvora Uprave za zatvorski sustav Ministarstva pravosuđa, uprave i lokalne samouprave razriješuje se Boris Olearski te se za novog člana imenuje Ivan Vukojević, kaže se u priopćenju.

Pročitajte više