Zatvorenik iz Srbije gaće napunio heroinom

SAMO deset dana prije isteka zatvorske kazne, 45-godišnjeg robijaša Miroslava Krstića niška je policija uhvatila s pola kilograma heroina u gaćama.

Krstić je uhićen na autobusnoj stanici u Nišu, a policija je pretragom njegovog iznajmljenog stana pronašla još 600 grama iste droge, piše Press.

Iza rešetaka bio zbog dilanja drogom

Što je Krstić radio na autobusnoj stanici? Bio je na redovnom slobodnom vikendu, ali se taj hazarder očito odlučio poigrati sa srećom, misleći kako ga valjda nitko neće uhvatiti s heroinom, pogotovo ako ga nosi u gaćama.

Iza rešetaka se ionako već našao zbog dilanja droge, a gotovo da je odslužio zatvorsku kaznu od pet godina i deset mjeseci, a na kraju se ispostavilo kako ga je policija već duže vremena pratila, procijenivši valjda najpovoljniji trenutak kad će Kristića uhvatiti "punih gaća".

Policija ga duže vrijeme pratila

"Osumnjičeni je puštan sa izdržavanja zatvorske kazne na redovne vikende, tijekom kojih je često boravio na jugu Srbije. Nama su bili sumnjivi ti njegovi česti odlasci na ovo područje, pa smo počeli ga počeli pratiti. Posumnjali smo da tamo nabavlja narkotike radi preprodaje, s obzirom na to da se već bavio ovom vrstom krivičnih djela", rekao je za Press Nebojša Petković, voditelj Odsjeka za suzbijanje općeg kriminaliteta Policijske uprave u Nišu.

Dodao je kako su mu u donjem rublju pronašli 504,9 grama heroina, a pretresom stana još 611,7 grama iste droge. Policija ga je izvela pred istražnog suca u Nišu, koji mu je odredio jednomjesečni pritvor, iako je ovaj negirao da je heroin mislio preprodavati, rekavši sucu kako mu je to za osobne potrebe.

B.V.
Foto: Press

Pročitajte više