Zbog iznimno glasnog seksa zaprijetili im policijom

IZNIMNO glasan seks susjeda u jednoj varaždinskoj zgradi primorao je stanare na radikalan potez - pismeno upozorenje, koje su izvjesili na zgradu i u kojem ih se poziva da stan više ne koriste za seks.

"Ovo što ste izveli prošlu noć 21.08. kad je gospodičnu čuo cijeli kvart do Jalkovca kako stenje i uzdiše više je i nego bilo degutantno i nemoralno", napisali su stanari, koji su im poručili kako im to nije prvi put da su ih čuli ali da je nakon navedene noći sve prešlo svoje granice, prenose mediji.

Poručili su im kako su bili toliko glasni da se mogla napraviti visokokvalitetna audio snimka s ulice. "Svaki sljedeći put pozvat ćemo policiju čim dođete i prije nego li krenete u akciju da provjeri vaše dokumente, prebivalište te obavijesti vaše obitelji i šefove", navode u pismu stanari te ih upozoravaju kako im znaju registarske tablice, gdje rade i da koriste službeni automobil kako bi došli do svog ljubavnog gnijezda.

Zaprijetili su i mogućim oduzimanjem stanarskog prava vlasniku te pokretanje sudskog postupka, ukoliko se ogluše na njihovo upozorenje, pozivajući se na Zakone o kućnom redu i ćudoređu.

K.S.
Foto: Ilustracija

Pročitajte više