Zbog jakog vjetra ne voze dvije katamaranske linije

Ilustracija: Hrvoje Jelavić/PIXSELL

ZBOG VJETRA jutros su u prekidu katamaranska linija Mali Lošinj - Cres - Rijeka i katamaranska linija Jelsa - Bol - Split, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub.

Mokri su i skliski kolnici u većem dijelu zemlje, a na cestama u gorju i duž Jadranske magistrale (DC8) mogući su odroni. Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u unutrašnjosti, pa iz HAK-a vozače upozoravaju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima ne cestama.

"Pauci" će tri dana hodati državnim cestama

Od 16. do 18. studenog 50 pripadnika 3. mehanizirane bojne "Pauci" Gardijske mehanizirane brigade, Hrvatske kopnene vojske, hodaju na relaciji od Knina do Škabrnje državnim cestama u dužini od 75 kilometara u povodu obilježavanja 28. godišnjice stradanja Škabrnje u Domovinskom ratu pa će tako 16. studenog biti na relaciji Knin - Kistanje, 17. studenog na relaciji Kistanje - Benkovac, a 18. studenog na relaciji Benkovac - Škabrnja.

Zbog radova na Graničnom prijelazu Goričan tranzitni teretni promet preusmjerava se preko čvora Goričan i dalje obilaznim pravcem na stari Goričan (obilazni pravac: čvor Goričan - ŽC2026 - DC3 - stari GP Goričan), a radovi traju do sutra.

Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima.

Pročitajte više