Zbog prometne prekinut promet državnom cestom Đurđevac-Bjelovar

Screenshot: Google Street View

ZBOG prometne nesreće prekinut je promet državnom cestom Đurđevac-Bjelovar (DC43) u mjestu Šemovci, upozoravaju jutros ujutro iz Hrvatskog autokluba (HAK). 

Kako je objavila policija, do nesreće u kojoj su sudjelovala dva teretna i jedan osobni automobil došlo je u 6:20 u Šemovcima. U nesreći nema ozlijeđenih osoba. Zbog obavljanja očevida, u 6,36 sati zatvorena je za promet DC-43 u Šemovcima, a promet se preusmjerava na relaciji Đurđevac – Virje – Rakitnica.

Vjetar zatvorio ceste

Zbog jakog vjetra na autocesti A7 Orehovica-Šmrika između čvorova Draga i Šmrika zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila).

Kolnici su mjestimice mokri i skliski na sjevernom Jadranu i u Gorskom kotaru. Smanjena je vidljivost zbog magle mjestimice na istoku Hrvatske. Zastoji su povremeno na dionicama cesta gdje traju radovi te na gradskim prometnicama. Vozače HAK upozorava da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Zbog radova je zatvorena dionica autoceste A7 Rupa-Rijeka između čvorova Matulji i Jurdani u smjeru GP Rupa. Obilazak je Jadranskom magistralom (DC8).

Prekid katamaranskih linija

Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta u prekidu su katamaranske linije: Mali Lošinj-Cres-Rijeka, Novalja-Rab-Rijeka, Lastovo-Korčula-Dubrovnik, brodska linija: Mali Lošinj-Unije-Susak te trajektne linije: Valbiska - Merag, Lopar-Valbiska i Brestova-Porozina.

Zbog najavljenih nepovoljnih vremenskih uvjeta otkazan je polazak katamarana na liniji Pula-Zadar i obratno.

Pročitajte više