Zbog svađe oko muškarca, 21-godišnja Amerikanka pregazila mladu trudnicu

U LOS ANGELESU je, nakon naleta automobila kojim je upravljala 21-godišnja Unique Bishop, poginula mlada trudnica, izvijestio je Guardian unlimited.

Preminula je 22-godišnja Shontae Treniece Blanche, a još su dvije žene ozlijeđene, rekao je policijski službenik Matthew Gares. Povod sukoba je bio ljubavni trokut između vozačice, nepoznatog muškarca i Blanche.

Bishop je pobjegla s mjesta događaja, no kasnije se prijavila policiji i zadržana je u pritvoru te je zatražena jamčevina od 1 milijuna dolara. Policija planira preporučiti sudu da se Bishop optuži za ubojstvo i pokušaj ubojstva.

Svađa izbila oko muškarca kojeg su mlade žene upoznale na benzinskoj stanici

Blanche je bila u petom mjesecu trudnoće i prošlog je tjedna saznala da nosi djevojčicu, rekla je njena pomajka Diane Williams. Djevojka se tri sata prije ubojstva vratila iz New Orleansa gdje je bila na djedovom sprovodu.

Policija je izvijestila kako su se Bishop i Blanche svađale oko muškarca kojeg su upoznale na benzinskoj stanici u južnom Los Angelesu i trebale su se sastati kako bi riješile sukob.
U jednom je trenutku na ulici bilo oko 30 žena koje su se umiješale u svađu, a neke su svađu pokušavale okončati.

Nakon svađe, Blanche i još tri žene umiješane u svađu, su odlazile s mjesta događaja kada se uzrujana Bishop automobilom zaletjela među njih. Jedna od žena je završila na haubi drugog automobila, a Blanche je automobil navodno vukao nekoliko metara.

J.Da.

Pročitajte više