Želita utopila i bivšeg dečka Vedrana Biuka: Pisala mu ljubavna pisma, a dobivala heroin

ŽELITA TOMIĆ danas se opet pojavila na splitskom Županijskom sudu. Ovog puta nije ukopala Cvika, već bivšeg dečka Vedrana Biuka, s kojim je bila u ljubavnoj vezi tijekom ljeta 2006. godine, nedugo prije nego što je odlučila javno otkucati ekipu s Korčule.

Ljubavna priča

S Biukom se viđala u Splitu. Isprva je kod njega kupovala heroin, no onda su postali momak i cura pa joj je slao heroin na Korčulu. Ona je njemu, pak, pisala ljubavna pisma. Ipak, veza nije bila skladna, Želita se na suđenju za otmicu na Korčuli požalila kako joj je Biuk u splitskoj ribarnici prislonio pištolj. Ovog puta o tome nije govorila.

Želita nije odustala od svog iskaza danog u istrazi. Suđenje je malo zastalo jer je bila trudna. Sutkinja Ivona Rupić pričekala je da rodi pa ju je pozvala na sud. Preostalo je tek saslušati dva policajca, uzeti Biukovu obranu i objaviti presudu.

Prije dva mjeseca Biuk je osuđen na dvije godine zatvora za prodaju 10 grama heroina iz 1999. godine. Sina Igora osudili su, pak, isto zbog droge, na tri i pol godine zatvora. Nedavno su ih zajedno priveli zbog heroina.

Pročitajte više