Želitu traže, a ona krade sto metara od sjedišta splitske policije?!

ŽELITA TOMIĆ ponovno je uhićena! Uskokova krunska svjedokinja u slučaju Cvik pod svojim novim imenom uhvaćena je u krađi par tisuća kuna iz jednog splitskog stana, i to u neposrednom susjedstvu sjedišta splitske policije!

Dok Želita krade, dečko škarama iznuđuje PIN bankovne kartice

Želita je krala novac dok je njen dečko prijetio škarama prijateljevoj mami koja ih je zatekla u svom stanu. Od žene je tražio da im da PIN bankovne kartice. Želita i dečko pokušali su pobjeći, ali nisu daleko stigli. Uhićeni su i privedeni u Prvu policijsku postaju.

Želiti ovo nije nikakva novost, već je nekoliko puta uhvaćena u krađi po Splitu. Znači, nije se ostavila starih navika, kako je pokušala predočiti na suđenju korčulanskoj narko hobotnici.

Sud čeka Želitu i iskaz o dubrovačkoj odvjetnici

Zanimljivo je možda da Želitu već nekoliko mjeseci bez uspjeha traži policija, i to po nalogu suca Zorana Matulovića koji je nestrpljivo čeka kako bi dala iskaz u postupku protiv dubrovačke odvjetnice Ane Birimiše, bivše Cvikove djevojke.

Birimiša je ispala iz postupka Cvikovoj zločinačkoj zbog teške bolesti. Predmet je razdvojen, odvjetnici sada sude samoj. Uskok ju je, inače, optužio temeljem Želitinog iskaza. Ustvrdila je, naime, da joj je Birimiša dodala paketić heroina dok je bila sa Cvikom.

Policija traži Želitu, u svoje susjedstvo nisu gledali?

Premda je sudac Matulović nekoliko puta naložio policiji da pronađe Želitu, činilo se kao da je u zemlju propala. A bila im je tako blizu.

Ni sad, po svemu sudeći, neće biti neke veće sreće od svega. Sud je zatvorio, rasprava nema do rujna pa bi se dolazak Želite Tomić na raspravu mogao osigurati jedino u slučaju da joj odrede pritvor zbog ove krađe. Matulović je ne može pritvoriti jer je svjedokinja u njegovom postupku.

Pročitajte više