Žena iz Srbije koja je ubila kćer pa potom presudila sebi u oproštajnom pismu otkrila motiv zločina

Screenshot: YouTube

POLAKO se otkrivaju detalji užasne priče o ženi koja je prvo kabelom usmrtila osmogodišnju kćer, da bi zatim presudila i sebi.

Ivana Pantelić Majstorović (36) iz Sokobanje u Srbiji kabelom je udavila svoju osmogodišnju kćer da bi se nedugo zatim sama objesila. Sve je to napravila iz osvete prema suprugu Dejanu s kojim je bila u lošim odnosima, saznaje Kurir. On ju je, kako je sama tvrdila, zlostavljalo, maltretirao, a imao je i kockarskih problema.

"Ivana je bila obješena o gredu na tavanu dok je tijelo njene kćeri nađeno u ormaru u spavaćoj sobi na prvom katu kuće. Bili smo užasnuti onim što smo ugledali. Utvrđeno je da je Ivana kćer produžnim električnim kabelom davila nekoliko minuta, dok se djevojčica otimala i očajnički pokušala pozvati pomoć, ali joj je majka rukama zatvarala usta i stezala kabel oko vrata sve dok nije izdahnula. Nakon što je ubila dijete, Ivana je presudila sebi", ispričao je izvor blizak istrazi.

Ivana je ostavila dva oproštajna pisma. Jedno pismo ostavila je suprugu, a drugo majci, a u oba je pisma navodno napisala kako se na očajnički korak odlučila zbog loših odnosa sa suprugom Dejanom koji živi u Beogradu. U pismu je napisala kako više ne može trpjeti njegovo zlostavljanje i kockanje zbog kojeg je upao u financijske probleme.

"Pošto si spreman sve prokockati, odlučila sam povesti Nataliju sa sobom", napisala je.

"Dejan je bio u posjeti prije desetak dana kad su maloj Nataliji slavili rođendan. Tada se nisu mogli dogovoriti o nastavku zajedničkog života, a to je bio razlog da ona digne ruku na sebe", ispričali su obiteljski poznanici.

"Oprostite što vam nanosim bol. Budite zadovoljni jer Natalija i ja idemo na bolje mjesto", napisala je u pismu majci.

Cijela tragedija počela se otkrivati u utorak poslijepodne nakon što su iz škole zvali da pitaju zašto djevojčice nije bilo na nastavi. Ukućani su krenuli u potragu za Ivanom i Natalijom, a čudno im je bilo što su sve Ivanine osobne stvari u kući. Kad ih nisu uspjeli pronaći, obavijestili su policiju. Policija je prvo pronašla Ivanu obješenu na tavanu, kao i oproštajna pisma, a potom i tijelo djevojčice.


 

Pročitajte više