Ženu u Srbiji držali kao roba: "Čupali su mi nokte i silovali me metlom"

Foto: WIkimedia

DAVALI su mi na dan koru kruha. Stalno sam bila gladna. Svakog dana molila sam se da umrem, da me konačno ubiju i prikrate mi muke.

Ovim je riječima na saslušanju u Tužiteljstvu Srbije 28-godišnja Jelena V. ispričala horor koji je proživjela, a prenosi ga Blic.

Jezivo ju je zlostavljao bračni bar iz Obrenovca, držali su je kao robinju

Nju je kao robinju dvije godine držao bračni par iz Obrenovca.

Detalje o njenom mučnom životu koji su nedavno isplivavali u javnost Jelena je ponovila pred Tužiteljstvom. Prije nekoliko je dana ispričala stravično iskustvo, a sada su isplivali još neki detalji. 

"Prali su me hladnom vodom u dvorištu, kao svinju. Vrištala sam, kukala, ali mi nitko nije pomagao. Na kraju sam ih molila da me ubiju, da mi skrate muke", rekla je žena čija je jeziva sudbina šokirala Srbiju.

No postaje još i gore.

Čupali joj nokte, tjerali da jede izmet i silovali je metlom

Čupali su mi nokte, tjerali me da jedem izmet, a onda su me silovali i metlom - rekla je ona. 

Za zvjersko mučenje koje je trajalo 22 mjeseca optužila je 27-godišnju Milevu M. i njenog supruga 35-godišnjeg Nenada P. 

Ispričala je da je u njihovu kuću došla dobrovoljno, sama, bježeći od teškog života u svojoj obitelji. Nije mogla zamisliti da će biti još puno gore.

"Mileva mi je bila prijateljica i pošto je znala da živim teško pozvala me je da živim kod nje. Rekla je da će mi pomoći naći posao, ali umjesto toga počeli su me tjerati da prosim. Maltretirali su me svakog dana, tukli, vezivali lancem, silovali metlom, tjerali da prosim za njih i jedem izmet. Jednom sam pokušala pobjeći, ali su me zaustavili i ubili od batina", ispričala je nesretna robinja.

Pročitajte više