ZET: Zbog dočeka reprezentacije u nedjelju od 14 sati tramvaji voze obilazno

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

ZBOG svečanog dočeka hrvatske nogometne reprezentacije, koji će se održati u nedjelju na središnjem zagrebačkom Trgu bana Jelačića, od 14 sati pa do završetka koncerta tramvajske linije 2, 6, 11, 12, 13, 14 i 17 prometovat će obilazno preko Glavnog kolodvora, priopćio je ZET.

Na trasi od Zračne luke do centra grada ne očekuju se značajnije izmjene ili zastoji u tramvajskom i autobusnom prometu, no u slučaju promjene trase ili načina transfera stručne službe ZET-a će promptno preusmjeravati promet, priopćeno je u petak.

Preusmjeravanje tramvaja moguće i tijekom gledanja sutrašnje utakmice

U nedjelju oko 17:30 moguće je skraćivanje autobusne linije 118 (Trg Mažuranića - Voltino) te će prometovati na relaciji Voltino - Magazinska/Božidara Adžije, kažu iz ZET-a. Također, zbog svečanog dočeka hrvatske nogometne reprezentacije u nedjelju neće voziti "Veseli božićni tramvaj".

U subotu od 16 sati na rasporedu je nogometna utakmica Hrvatska - Maroko, za brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu, koja će se u izravnom prijenosu moći gledati na velikom ekranu postavljenom na Jelačićevu trgu.

U slučaju većeg broja gledatelja te ovisno o sigurnosnoj procjeni policije, u ZET-u su rekli kako je za vrijeme trajanja utakmice moguće preusmjeravanje tramvajskih linija 2, 6, 11, 12, 13, 14 i 17 s Trga bana Jelačića na Glavni kolodvor.

Pročitajte više