Živi zid odsad je Ključ Hrvatske. Sinčić: Živi zid ispunio je zadatak, idemo dalje

Foto: Hina

ČLAN Europskog parlamenta Ivan Vilibor Sinčić održao je danas u Zagrebu konferenciju za novinare na kojoj je predstavio stranku Ključ Hrvatske. Radi se zapravo o Živom zidu koji mijenja ime u Ključ Hrvatske.

Ime je odabrano u sklopu rebrendiranja stranke koja će, rekao je njezin čelnik Ivan Vilibor Sinčić, imati iste ciljeve - borbu protiv kriminala i korupcije kako bi Hrvatska postala istinski slobodna i sretna zemlja s jednakim mogućnostima za sve.

"Ključno je vrijeme za promjene, trebamo ključni program i ključne ljude"

"Ključno je vrijeme za promjene, trebamo ključni program i ključne ljude, rebrendiramo Živi zid u Ključ Hrvatske jer smatramo da to ime najbolje rezonira s problemima i potrebama ljudi", rekao je Sinčić na konferenciji za novinare.

Po njegovim riječima, Živi zid ispunio je svoj zadatak: nema deložacija, Ovršni zakon je zbog njihovog djelovanja mijenjan i politika je počela drugačije funkcionirati.

"Potaknuli smo mlade ljude da se aktiviraju, birače da promišljaju o politici na drugi način, približili se narodu i sad je vrijeme da se naše političko i aktivističko djelovanje podigne na višu razinu", ustvrdio je.

Dodao je kako danas korupcije i lopovluka ima više nego ikad i vrijeme je da se to zaključa u prošlost i otključa borba za budućnost.

"Ne gasimo Živi zid i ne osnivamo novu stranku, već napredujemo, rastemo i nadograđujemo"

"Proteklih godina smo sazreli, odrasli, stekli iskustva i kontakte u Hrvatskoj i svijetu, ne gasimo Živi zid i ne osnivamo novu stranku, već napredujemo, rastemo i nadograđujemo", istaknuo je.

Goran Kajkić, vijećnik u Vinkovcima rekao je da je na njima da pokažu kako uistinu treba voditi državu, za što imaju spoj mladosti i iskustva, niz kvalitetnih kolega koji na svojim područjima djelovanja ostvaruju rezultate koji su jasno vidljivi građanima.

Pročitajte više

 

Pročitajte više