Zlodre iz DP-a Puljku: Split je zapušten, ulice se ne peru, sve smrdi na urin

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

ARIS ZLODRE, vijećnik Domovinskog pokreta Gradskom vijeću Splita, prozvao je na Facebooku gradonačelnika Splita. Zlodre je Ivici Puljku predbacio zbog čistoće u gradu uz tvrdnju da Split nikad nije bio prljaviji.

Zlodrin status prenosimo u cijelosti:

"Split nikada nije bio prljaviji. Svakodnevno nam od građana stižu informacije o tome kako se smeće ne odvozi, kako su fekalije na svakom koraku te, općenito, kako je grad zapušten. Situaciju dodatno pogoršavaju deseci tisuća turista koji se slijevaju u grad. Split, nažalost, nije spreman ni za održavanje komunalnog reda van sezone, a kamoli u turističkoj sezoni kada se broj stanovnika drastično poveća.

Pozivamo gradonačelnika da što prije održi sastanak s voditeljima komunalnih službi i nađe model održavanja komunalnog reda. Smatramo kako je ovo trebao biti prvi korak novog - starog gradonačelnika, a ne teatralni odlazak na nogometnu utakmicu. Grad nema dovoljno javnih wc-a, ulice se ne peru, sve smrdi na urin. Ovo su samo neke od pritužbi koje nam svakodnevno stižu. Za ovakvo stanje u komunali nije nam kriv ni Zagreb ni Bruxelles već neorganiziranost gradskih službi.

Ili gradonačelnik možda misli kako je sav svoj posao završio nakon drugog kruga izbora?" napisao je Zlodre na Facebooku.

 

Pročitajte više