Znanstvenici pokorili "žensku noćnu moru": Celulit nestaje za samo devet minuta?!

ANTICELULITNA krema, za koju proizvođači tvrde kako zateže kožu i uklanja celulitne nabore u samo devet minuta, od ovog tjedna kreće u prodaju na britanskom tržištu. I dok neki od stručnjaka smatraju kako je kupnja bočice "čudotvorne kreme", koja stoji oko 560 kuna, "čisto bacanje novca", drugi smatraju kako znanstvenici koji su otkrili formulu spomenute kreme zaslužuju Nobelovu nagradu.

Kompanija Green Island Labs, koja proizvodi čudotvorni Adonia LegTone serum, navodi kako njihov preparat ima regenerativan učinak na stanice - "vraća im život". No, što god pojedini znanstvenici mislili o preparatu, čini se kako on uistinu i ima nekog efekta - naime, testiranja su pokazala da nakon nanošenja kreme doista dolazi do promjena u teksturi kože. Nakon dolaska na američko tržište preparat je rasprodan u manje od sedam dana.

"Mnogi anticelulitni preparati nisu klinički testirani i odobreni i imaju mali ili nikakav učinak te žene ostavljaju frustriranijima nego što su bile. Većina kompanija ne radi po principu da preparat djeluje na uzročnika celulita. Tajna je konačno otkrivena i sažeta u bočicu. Mi ne tvrdimo da zdrava prehrana i unošenje velikih količina tekućine u organizam, u kombinaciji sa redovitom tjelovježbom, ne dovode do smanjenja masnih zaliha i celulita, ali djevojke ponekad jednostavno trebaju dodatnu pomoć", naveo je za Daily Mail dr. Mark Binette, tvorac Adonia LegTone seruma.

Binette tvrdi kako su neovisna klinička "testiranja na stvarnim ženama" dokazala kako je u samo devet minuta vidljivo 47 postotno nestajanje celulita. Nakon šest tjedana korištenja, tvrde proizvođači, žene se riješe oko 70 posto "narančine kore". Testiranje je provela privatna kompanija AMA Laboratories iz New Yorka.

Tajna Adonia LegTone seruma se krije u tome da kombinacija organskih ulja djeluje na stanice i uništava celulitne ćelije koje nastaju na trbuhu, bokovima, bedrima i stražnjicama čak 85 posto žena. Među uljima koje krema sadrži su ulje đumbira, ružmarina i limete.

I.M.
Foto: Adonia LegTone

Pročitajte više