Žrtva profesora pedofila: Unakazio me kada sam odbio seks

24-GODIŠNJI M.Š. jedna je od žrtava privedenog sveučilišnog profesora osumnjičenog za pedofiliju. Nakon što je odbio seks, profesor ga je izrezao staklom od čega su mu ostali ožiljci po licu i vratu.

"Kod profesora sam odlazio jer je bio najbolja prilika među "tetkama". Dopuštao sam mu da me oralno zadovoljava sve do trenutka kada mu to više nije bilo dosta." - ispričao je za 24sata M.Š., poznatiji kao Maks dodavši kako mu je profesor za takve usluge plaćao 100 - 150 kuna.

Dok je bio maloljetan, Maks je redovito posjećivao profesorov stan u Gundulićevoj, a posljednji ga je put vidio kada je imao 18 godina. Tada je profesor od njega tražio seksualni odnos, na što Maks nije htio pristati. Iako ga je to razljutilo, profesor ga je pokušao podmititi s više novca.

Kada ni to nije upalilo, profesor se zaletio na njega i razrezao ga staklom po licu i vratu. Zbog jakog krvarenja, profesor je pozvao svog prijatelja koji je Maksa odveo na hitnu, a on će "uspomenu", ožiljke na licu i vratu, na taj događaj nositi cijeli život.

"Nakon što me unakazio, želio sam mu se osvetiti, ali me bilo strah. Divim se Pinkiju koji je prvi odlučio progovoriti." - rekao je, objasnivši kako su ga ostali "kolodvoraši" upozorili da šuti o svemu jer profesor ima prijatelje na visokim položajima.

On je samo jedan od muških prostitutki koji žive u vagonima i čije je godine, socijalni i materijalni status iskoristio profesor pedofil. U vagonu živi od 1997. godine, a tri godine prije toga je proveo u kaznenom domu u Turopolju zbog sitnih krađa.

Zarađuje, kao i ostali "vagonaši", opsluživanjem homoseksualaca. Mušterije, koje nalazi na poznatim gay lokacijama u gradu, "poslužuje" u prosjeku dva puta na dan.

Foto: 24sata

Pročitajte više