3. Peugeot dizajnerski natječaj - poznati finalisti

3. Peugeot dizajnerski natječaj - poznati finalisti

NA SLUŽBENOJ stranici zanimljivog projekta renomiranog francuskog proizvođača objavljeno je deset finalista koji su ušli u uži izbor.

Nakon što je izdvojeno trideset najzanimljivijih radova, posjetitelji web stranice su imali priliku aktivno se uključiti i glasanjem odabrati deset najboljih. Slike, podaci o finalistima i njihovom autoru dostupni su na adresi  www.peugeot-concours-design.com

Znakovito je da su prevladale studije sportskih automobila, odnosno da su posjetitelji prepoznali Peugeot kao sportsku marku davši prednost upravo sportskim studijama. Tako je od deset finalista njih čak sedam iz sportskog miljea, od kojih bi nekoliko vrlo lako mogli zamisliti u serijskom obliku.


3007

Svoje mjesto pod suncem izborio je i koncept gradskog prometala, 3007 Mobility, djelo portugalskog dizajnera. U uži izbor ušla je kineska studija razgolićenog pick-up vozila, te zanimljivi koncept 5007 HPV 48-godišnjeg Nizozemca, inače jedan od dva naša aduta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjednik će biti proglašen sredinom veljače, a njegov će projekt biti realiziran i predstavljen na ovogodišnjem salonu automobila u Frankfurtu.

M.N.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara