402 Street Race: Prva utrka zagrijala sezonu!

402 Street Race: Prva utrka zagrijala sezonu!

NA GROBNIKU nedaleko Rijeke održana je prva utrka ove sezone.

Na vjetrovitom Grobniku, ovoga se vikenda održala prva utrka 402 Street Race sezone. Odlično posjećen događaj obilovao je atrakcijama, a dobiveni su i prvi ovogodišnji pobjednici. Krenimo redom.

402 Street Race

Glavna atrakcija bio je 1.120 KS snažan Chevrolet Malibu  Ede Galića čija su grmljavina i dim spaljenih guma naišli na odobravanje publike.

Ipak prva je sada već neprepoznatljive Alfe 145. Fržop Koka Marko iz Vodica, nakon četiri godine marljivog rada stvorio je pravu zvijer na 4 kotača, pobijedio Edu te odnio najbolje vrijeme na obje utrke.

Subota:

15+ Sportsman: Riđan Hrvoje
14 Stock Competition: Nišević Dario
13 Super Street: Jurišić Danijel 
12 R Series: Moravek Vlado
10 Pro Competition: Fržop Marko
 
Time Winner: Fržop Marko - 10,802 s

Nedjelja:

15+ Sportsman: Šoštarić Damir
14 Stock Competition: Opačak Dalibor
13 Super Street: Fakin Ivan
12 R Series: Moravek Vlado
11 Pro Street: Fržop Marko
Time Winner: Fržop Marko - 10,948 s

Tekst se nastavlja ispod oglasa

402 Street Style

Bolje su prošli natjecatelji u vizualnom tuningu automobila, koji su svoje prerade prezentirali pred stručnim žirijem. Najboljim se prikazao višegodišnji pobjednik Darko Sever, koji je na svom Golfu II utrošio pune 4 godine rada na svakom pa i najmanjem detalju.

Drift show

Novost u ovogodišnjoj sezoni, «Drift Show» kojeg je organizirao klub DRIFT.HR okupio je publiku duž cijele ograde koja su s divljenjem gledala spretne vozače kako kontrolirano proklizavaju svoje automobile. Stotinjak sretnih posjetitelja imalo je mogućnosti okusiti kontrolirano zanošenje automobila sa suvozačkog sjedala

EMMA SPL i EMMA SQL natjecanje u najbučnijem i najkvalitetnijem auto ozvučenju je isto tako imala svoje obožavatelje. Glasnih 136 dB dostigao je najbučniji auto, a u glazbi uživali su ivlasnici i gledatelji.

Za najljepšu među hostesama na Grobniku proglašena je Ines Mahmić, publika je glasala za Tatjanu Knogl, a fotografi za Mateu Mailn. Podsjećamo, za sve cure može se glasati na Index.hr, a kako sudjelovati u "Photo Contestu" za najbolju fotografiju i video bit će objavljeno na službenim stranicama - www.402streetrace.com.


 
I na kraju recimo kako se 402 Street Race seli u Zagreb, točnije na pistu ZTZ Velika Gorica, i to za nešto manje od mjesec dana.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara