Infiniti i RBR će raditi na modelu vrhunskih performansi

Infiniti i RBR će raditi na modelu vrhunskih performansi

Nakon nedavne objave Infinitijevog sponzorstva Red Bullovih napora u osvajanju naslova F1 prvaka, šef marketinga te kompanije potvrdio je kako će u suradnji s najboljom momčadi Oktanskog cirkusa možda biti razvijen serijski model vrhunskih performansi.

Kako smo pisali na autoclick.hr, u nedavnom intervjuu na auto showu u Los Angelesu, Simon Sproule izjavio je kako bi dvije kompanije mogle osmisliti model vrhunskih performansi čiji bi razvoj vodila upravo momčad Red Bulla. ‘Za sada se radi samo o diskusiji, no jasno je kako momčad želi iskoristiti svoje iskustvo u području izvan Formule 1, a mi također želimo surađivati s njima na tehnologiji vrhunskih performansi. Prilika je stvorena jer smo osnovali dugoročno partnerstvo i definirali radne odnose’ dodao je Sproule.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko dođe do dogovora, nadolazeći model vrhunskih performansi bio bi baziran na postojećem Infinitijevom modelu, a bio bi sofisticiraniji od FX Vettel izdanja koje je dobilo tek neznatna poboljšanja u performansama i stylingu.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara