Jaguar C-X17 otkrio svoje lice

Uoči otvorenja jednog od najvećih auto sajmova godine, onog u Frankfurtu, brojni proizvođači počeli su 'na kapaljku' otkrivati detalje o vozilima koje namjeravaju tamo predstaviti, a posljednji u nizu onih koji su nam pokazali samo jednu fotografiju nadolazećeg modela britanski je Jaguar. Njegov C-X17 koncept bit će u potpunosti otkriven sljedećeg tjedna, a sada imamo prilike vidjeti njegov prednji dio.

###

Vizualni detalji ne predstavljaju iznenađenje jer su preuzeti iz ostalih Jaguarovih modela i donekle uvećani kako bi se uskladili s crossover oblikom karoserije. Ističu se tako velika prednja rešetka i ogromni usisnici, a dosadašnji izvještaji govore kako će automobil imati i stražnji spojler, zakrivljenu krovnu liniju i stražnja svjetla inspirirana F-Type-om.

Serijska izvedba koristit će novu PLA platformu koja će se naći i u XS modelu, inače glavnom konkurentu BMW-ovoj seriji 3. Jaguar svoj novi koncept opisuje kao dizajnersku studiju koja uvodi 'vrlo naprednu, modularnu, aluminijsku arhitekturu'. Više detalja bit će dostupno već sljedećeg tjedna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara