Mat crni Dodge Viper opaka je zvijer

Posljednji Viper koji s ponosom nosi ime Dodge još je uvijek u srcima mnogih ljubitelja američkih ‘muscle’ automobila, a njime su se nedavno pozabavili i specijalisti za tuning iz kompanije Superior Auto Design. Rezultat njihova rada uistinu je impresivna kreacija koja mračnim izgledom svima daje do znanja kakva se zvijer skriva ispod poklopca motora.

Unutrašnjost putničke kabine također je preinačena te u njoj nalazimo kožne presvlake s kontrastnim prošivima u dijamantnom uzorku, kao i neke nove detalje poput okvira za ručicu mjenjača i ručnu kočnicu. Karoserija je presvučena mat crnom folijom kojoj bi se zasigurno obradovao i sam Batman, a ističu se i detalji od ugljičnih vlakana te pojedini dijelovi u sjajno crnoj boji. Kao završni potez kistom pridodani su i poneki crveni detalji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za opaku venitliranu ‘haubu’ pobrinuo se ACR, ispod 20-inčnih kovanih kotača kriju se kočiona kliješta presvučena posebnim prahom na kojima se kočoperi Viperov logo, a pridodani su i KW amortizeri za bolje prianjanje.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara