McLane rastura automobile kao i zločince

McLane rastura automobile kao i zločince

Ostarjeli McLane ponovno je u akciji, ovaj put s jednako 'nabrijanim' sinom, a zločesti dečki koji moraju umrijeti su ruski preprodavači plutonija za nuklearna oružja. Za potrebe snimanja samo jedne akcijske scene morala su također 'umrijeti' ni manje ni više nego 132 vozila vrijedna ukupno 11 milijuna dolara.

Peti nastavak popularne franšize o ćelavcu u potkošulji nije blag prema svojim rekvizitima, pa je tako u nekoliko minuta filma uništena čitava vojska raznoraznih vozila, kako skupocjenih i luksuznih, tako i onih oklopnih. Režiser John Moore toliko se zaigrao da je uništio i jedan Lamborghini.

U spomenutih 11 milijuna dolara koliko je potrošeno da bi se od automobila napravila gomila starog željeza ne ulazi i nekoliko Mercedesovih SUV-ova G-klase koje je proizvođač dao u reklamne svrhe, naravno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su brojke od 132 potpuno uništena vozila i čak 518 spremnih za popravak uistinu impresivne, najveći broj unakaženih automobila pripada filmu The Junkman iz 1985. Za potrebe tog filma potpuno je uništeno 150 automobila.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara