Nikad povoljnije do luksuznog vozila

Nikad povoljnije do luksuznog vozila

Foto: Press

FLEET rentacar Hrvatska jedini na tržištima regije nudi jedinstvenu mogućnost najma najluksuznijih vozila. Iako su i do sad domaće rent a car kuće nudile opciju najma vozila visoke klase, ova usluga ide korak dalje i nudi dodatnu čar luksuza najširom ponudom takve vrste vozila na tržištu.

Tako su u ponudi trenutno Porsche, Audi, BMW i Mercedes modeli, u kompakt, limuzina i cabriolet verziji, dio naše svakodnevne ponude čine Audi A3, Audi A4, Audi A5, Audi A6, BMW serije 1, BMW serije 3, BMW serije 4 Cabriolet, BMW serije 5, Mercedes B klasa, Mercedes GLA, Mercedes ML i Mercedes S klasa. Zatim u SUV klasi, Jeep Grand Cherokee Overland, Porsche Cayenne, a u ponudi je i mogućnost najma Porsche911 i Porsche Panamere.

Fleet – rent a car, tvrtka članica TRCZ Grupe specijalizirala je ovaj vid ponude za korisnike kojima je potrebna najviša klasa za specijalne prigode, poslovne prezentacije ili jednostavno za vlastito zadovoljstvo i jedinstveni užitak vožnje modela koji predstavljaju vrh tehnološkog dosega moderne auto industrije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Pogodnost najma luksuznog vozila ovog tipa vežemo uz obilježavanje posebnih prigoda poput vjenčanja, momačkih i djevojačkih večeri ili obilježavanja dana zaljubljenih. Upravo za ovaj posljednji, vožnja u jednom od najluksuznijih vozila može predstavljati izniman doživljaj kojim ćete uljepšati posebne trenutke za sebe i svoje voljene.

Za vrijeme Valentinova FLEET rent a car vam nudi najatraktivnije cijene vozila poznatih proizvođača, Audi A3 i BMW serije 1 već od 145,00 kn+PDV/dnevno, Mercedes GLA i B klasa od 295,00 kn+PDV/dnevno, Mercedes E klasa i BMW 5 od 495,00 kn+PDV/dnevno, Mercedes ML od 1.045,00 kn+PDV/dnevno, Porsche Cayenne od 1.295,00kn+PDV/dnevno.

Ujedno i sva vozila iz Elite ponude, za najam u razdoblju od 01.02.2015. do 30.06.2015. dostupna su po promotivnim cijenama za dugoročne najmove, od 4.550,00 kn+PDV/mjesečno.

Potražite nas u poslovnicama diljem Hrvatske: rent a car Zagreb, rent a car Split, rent a car Rijeka, rent a car Dubrovnik, rent a car Zadar, rent a car Pula, rent a car Makarska i rent a car Poreč.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara