Povoljnija E-klasa

Auto Gašparić ovlašteni za servis i prodaju Mercedes-Benz i SMART vozila prodajnu akciju za E-klasu.

U pitanju su dvije izvedbe modela,  E 200 CDI BlueEFFICIENCY i E 220 CDI BlueEFFICIENCY, i to u  u dvije razine opremljenosti. Početni model može se dobiti već za 44.000 eura, što je popust od gotovo 10.000 eura u odnosu na redovnu cijenu od 53.206 eura.

Model u serijskoj opremi dolazi s aluminijskim naplatcima, 7G-TRONIC automatskim mjenjačem, PARKTRONIC-om i navođenjem pri parkiranju, dvozonskim automatskim klima uređajem THERMATIC itd.

Adaptivna prednja svjetla, sustav Intelligent Light s funkcijom aktivnog osvjetljavanja, namještanjem daljine osvjetljavanja, sustavom pranja prednjih svjetala i funkcijom svjetala za zavoje (kod svjetala za maglu) te Avantgarde razina opreme ocpija su za koju je potrebno izdvojiti 47.971 eura (redovna cijena 58.235 eura).

Avantgarde paket između ostalog sadrži presvlake u kombinaciji tkanine "Biarritz" te imitacija kože ARTICO, ručicu mjenjača s aluminijskim dekorativnim dodacima, alu naplatke u izvedbi sa 5 dvostrukih krakova 8J X 17 ET 48, gume 245/45 R17 kao i DIRECT CONTROL podvozje, spušteno sa sportskijim postavkama te branike sportskog izgleda.

>> Više o akciji možete naći ovdje.

Auto Gašparić nalazi se na adresi Velikogorička 19a, Staro Čiće, 10419 Vukovina.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara