Štedljivom vožnjom do novog Swifta!

Štedljivom vožnjom do novog Swifta!

Foto: Press

PRIJAVITE se za natjecanje u štedljivoj vožnji kod vama najbližeg Suzuki partnera – pravila su jednostavna, a glavna nagrada vrlo atraktivna - pobjednik će se odvesti kući u novom najzabavnijem kompaktu, Suzuki Swiftu.

Suzukijev nagradni natječaj održavat će se u svakom gradu gdje Suzuki ima ovlaštenog partnera. Adresa ovlaštenog partnera ujedno je i polazišna točka svake vožnje, tijekom koje svaki od sudionika mora odvesti svega pet kilometara po proizvoljnoj ruti. Na ovaj način, osim vještina štedljive vožnje, doći će do izražaja i umijeće odabira najštedljivije rute kojom ćete voziti u društvu jednog od novinara redakcije Auto motor i sporta.

Natjecatelji će biti za upravljačem Suzukija SX4 S-Cross i to s benzinskim motorom i samo s prednjim pogonom. Mjerenja Auto motor i sporta već su dokazala kako je dizelski SX4 S-Cross ujedno i najštedljiviji automobil s pogonom na sva četiri kotača na svijetu, a s benzinskim motorom izazov će biti još veći. Radi se o atmosferskom motoru građenom po principima "stare škole", jednostavne i robusne izvedbe te vrlo niskih troškova održavanja.

U natjecanje za glavnu nagradu ulaze po dva najštedljivija vozača iz svakog kola, a borba za glavnu nagradu, Suzuki Swift bit će održana na Grobniku – točan datum biti će objavljen u veljači u novom broju Auto motor i sporta. Preporuka je prijaviti se već sada, kako biste osigurali najbolju "startnu poziciju". Naime, vi sami birate vrijeme kada vam najbolje odgovara ( iz slobodnih termina) i vozite po ruti koju sami odaberete. Nema predefiniranih pravaca kretanja, dakle, baš sve je na vama i zato pametno taktizirajte!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više detalja potražite na www.suzuki.hr

KAKO SE PRIJAVITI?

Prijave se predaju osobno, kod ovlaštenih Suzuki partnera. Sve detalje saznat ćete od ljubaznog osoblja u poslovnicama, i u pravilima, objavljenim na www.suzuki.hr
Požurite, jer broj natjecatelja je ograničen!

RASPORED NATJECANJA

23.-24.01. Zagreb (Antares centar d.o.o.)
30.-31.01. Čakovec (Autocentar Baumbartner d.o.o.)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara