YSL DS3

YSL DS3
Citroen nastavlja s intenzivnom marketinškom kampanjom za DS3 – posljednji u nizu pokušaja da se model približi što širem krugu ljudi je posebno Yves Saint-Laurent izdanje stvoreno u suradnji s poznatim modnim dizajnerom.

Automobil je obojan Yves Saint-Laurentovim bojama, kombinacijom crvene (za karoseriju) i crne (za krov). Na krovu se nalazi ogroman Saint-Laurentov logo, a dodani su i posebno izrađeni kotači.

Ako ste pomislili ‘a joooooooj i ja bi toooo!’ moramo vas razočarati – trendi verzija DS3 nije na prodaju. Korištena je kako bi se VIP gosti dovezli na premijeru retrospektivne izložbe te modne kuće, održane prošlog tjedna.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

DS3 je vrlo važan model za Citroen budući da je upravo tim vozilom predstavljena nova DS postava koja će se sastojati od luksuznih inkarnacija nekih od postojećih Citroenovih modela. DS3, baziranog na C3 modelu, slijedit će DS4 i DS5.

Citroen je također pripremio i nabrijanu verziju svog novog hatcha, nazvanu DS3 R, koja bi se na tržištu trebala pojaviti u drugoj polovici ove godine. Pogonit će ju 1.6 litreni turbo motor (kakav koristi BMW-ov MINI) od 200 KS. Kao predstavnik samog vrha postave, DS3 R će iznutra biti opremljen vrhunskom opremom i detaljima, a bit će proizveden u ograničenoj seriji od 1000 primjeraka.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara