Akcija u Citroënu: Popusti do 40.000 kn uz 5 godina besplatnog servisa

Akcija u Citroënu: Popusti do 40.000 kn uz 5 godina besplatnog servisa
Foto: Citroen

CITROËN je pripremio posebnu ponudu za modele C3, C3 Aircross i C5 Aircross s uštedom do 40.000 kn, uz 5 godina jamstva i 5 godina servisiranja.

5 godina jamstva i 5 godina servisiranja poklon je za sve fizičke osobe i male tvrtke, a vrijedi bez obzira na način financiranja.

Vozila su dostupna za isporuku odmah. Ponuda vrijedi do kraja lipnja, odnosno do rasprodaje zaliha.

  • C3 u ponudi je s cijenom od 89.900 kn s 5 godina jamstva i 5 godina servisiranja. Oprema uključuje klima uređaj, audio sustav – USB -BlueTooth, regulator/limitator brzine, multifunkcionalni upravljač i dr.
  • C3 Aircross u ponudi je s cijenom od 119.900 kn, također s 5 godina jamstva i 5 godina servisiranja. Uključuje 7" tablet, parking senzore, dvobojnu karoseriju, električne preklopive retrovizore i dr.
  • C5 Aircross u ponudi je s cijenom od 179.900 kn s 5 godina jamstva i 5 godina servisiranja. Uključuje opremu kao što je metalik boja, 12,3" digitalni kokpit, alu naplatci 17“, parking senzori i dr.

Također, sve fizičke i pravne osobe pri kupnji navedenih vozila na poklon dobivaju i članstvo u klubu vjernosti Citroën Zauvijek, koji je namijenjen vlasnicima vozila marke Citroën svih godišta i nudi niz pogodnosti s kojima omogućava povoljnije održavanje u mreži ovlaštenih servisa.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara