Akcija "Zeleno srce Renaulta" i ove godine

Akcija "Zeleno srce Renaulta" i ove godine

TRADICIONALNA Renaultova akcija Zeleno srce održati će se i ove godine, i to u razdoblju od 02. veljače do 31. ožujka. Petu godinu zaredom kupcima se nude izrazito povoljni popusti pri kupnji novog vozila koji iznose i do 15 000 kuna. 

Kupci mogu zamijeniti svoje vozilo, koje mora biti starije od 10 godina za novog Renaulta. Njihov stari automobila biti će recikliran i odstranjen iz prometa, a za svako reciklirano vozilo Renault će donirati Hrvatskim šumama sredstava za sadnju novih stabala na područjima najviše pogođenim ljetnim požarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dokazivanje vlasništva nad starim vozilom koje se uz nadoplatu želi zamjeniti za novi Renault moguće je jedino s prometnom knjižicom i knjižicom vozila, a novo vozilo se može kupiti za gotovinu te putem kredita ili leasinga, neovisno je li kupac pravna ili fizička osoba.

U okviru akcije nadoknada za staro vozilo iznosi od 8 000 do 15 000 kuna s PDV-om i odbija se od cijene novog vozila. Popusti za pojedine modele su sljedeći: Za Twingo, Kangoo, Megane Sedan, Megane Grandtour i Scenic II te za lako dostavno vozilo  Kangoo Express iznosi 8,000 kuna. Za Clio, Thalia, i lako dostavno vozilo Clio serviser 9,000 kuna, za Megane II Berlinu i Coupe 10,000 kuna, a za Trafic 12,000 kuna. Najveći popust od 15,000 kuna možete ostvariti za Lagunu, Lagunu Grandtour, Velsatis, Espace i Master.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara