Aston Martin izlaže četiri posebna modela na Pebble Beach-u

Aston Martin je najavio kako će na skorašnjem Concourse d'Elegance na Pebble Beach-u izložiti četiri jedinstvena modela za čiji je dizajn bio zadužen posebni 'Q' odjel britanskog proizvođača. Prvi u nizu bit će Vanquish Coupe obojan ekskluzivnom Abor Orange bojom i opremljen dijelovima od ugljičnih vlakana s 'hrabrim grafičkim uzorkom'. Njegova putnička kabina bit će opremljena crnim krožnim presvlakama s 'Helix' uzorkom.

###

Vanquish Volante bit će obojan Frosted Silver bojom, a koristit će 10-krake alu-felge ispod kojih će se skrivati polirana kočiona kliješta. Kabriolet će dobiti i kestenjaste kožne presvlake s 'Frosted Silver' detaljima.

Posjetitelji festivala moći će razgledati i DB9 Volante obojan Ashen Blond bojom i opremljen kožnim presvlakama biserne boje, kao i 'Piano Ice Mocha' detaljima. Naposlijetku, tu je i V12 Vantage S u ljubičastoj boji s kontrastnom rešetkom u bisernoj 'Monterey' boji. Ljubičasti tonovi nastavljaju se i u njegovoj unutrašnjosti na sjedalima, upravljaču, pretincima i krovnoj oblozi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara