Bugatti Chiron je dobio dvije nove izvedbe, poznata i cijena

Bugatti Chiron je dobio dvije nove izvedbe, poznata i cijena
Foto: Bugatti

IAKO se radi tek o šminki, cijena doplate za ove izvedbe je na razini vrhunske sportske limuzine.

Bugatti predstavlja dvije nove izvedbe Chirona, Noire Sportive i Noire Élégance, a obje su navodno snažno inspirirane unikatom La Voiture Noire kojim je pak odana počast legendi, modelu Type 57 SC Atlantic.

Elegantna izvedba distancira se karbonskim finišem u visokom sjaju te novim dizajnom prednje maske. Dominantno mjesto dobiva Bugattijeva značka, sada izrađena od srebra. Kupac može računati i na novi dizajn kotača te u crno obojene čeljusti kočnica. Matirani aluminij je točka na i, a nalazimo ga na retrovizorima i bočnoj liniji u obliku slova C. Iznutra pak crna koža i oznake specijalne izvedbe na taktičkim pozicijama – pragovima, središnjoj konzoli i naslonu za glavu.

Chiron Noire Sportive ide u istom smjeru, ali umjesto sjajnog, preferira mat finiš, izvana i iznutra.

I sad cijena. Bugatti će prije spomenute preinake ponuditi na 20 primjeraka, i to po startnoj cijeni od 3 milijuna eura uz prve isporuke u drugom kvartalu 2020. godine. Prevedeno, želite li Chiron dobiti već dogodine, platit ćete ga tri milijuna eura i pritom dobiti spomenutu dekoraciju.

Isti dodaci nude se i svim onim kupcima koji su već naručili Chirona Sport. Za nadogradnju Noire morat će doplatiti, i to okruglih 100.000 eura.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara