Citroën predstavio C4 L i C-Elysée

Citroën predstavio C4 L i C-Elysée

CITROËN je upravo predstavio dva nova modela. Radi se o automobilima pod oznakama C4 L i C-Elysée koji bi se na određenim tržištima trebali naći do kraja ove godine.

Ovi su modeli namijenjeni prvenstveno "tržištima Rusije, Kine i Mediterana". Pod Mediteranom se podrazumijevaju Alžir i Turska, ali još uvijek postoji nada da će se pojaviti i kod nas. Vjerujemo kako bi svakako pronašli svoje kupce.

Redom, C-Elysée je limuzina srednje veličine dimenzija 4,43/1,7/1,47 m i međuosovinskog razmaka 2,65m. Slike interijera nisu objavljene, no Citroën tvrdi kako će biti opremljen klima-uređajem, Bluetooth povezivanjem, stražnjom kamerom i navigacijom, a pod poklopcem motora će se nalaziti VTi 72, VTi 115 i HDi 92 motori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane tu je C4 L, odnosno produljena izvedba standardnog C4, koja je 10 cm dulja (4,62 x 1,78 x 1,5 m)  i nudi veću ponudu prostora na stražnjim sjedalima, kao i prtljažnik kapaciteta 440 l. Također, pojačana je izolacija, dorađen ovjes i sustav kvalitete zraka unutar kabine. Oprema bi im trebala biti jako slična, dok će se motorizacija ipak značajnije razlikovati.

U C4 L će se ugrađivati 1.8 VTi 135 i 1.6 THP snage 150 KS i 170 KS. Proizvodit će se što bliže svojim tržištima: na početku u Wuhanu u Kini i Kalugi u Rusiji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara