Citroen C3 u režiji modne kuće Dolce & Gabbana

Citroen C3 u režiji modne kuće Dolce & Gabbana

NA TALIJANSKOM tržištu uskoro će se ponuditi ekskluzivna serija atraktivnog Citroenovog modela.

C3 i C3 Pluriel D&G su plod suradnje francuske automobilske tvrtke i poznate talijanske modne kuće Dolce & Gabbana. Inače, ovo nije prvi slučaj suradnje ovih dvaju poduzeća. Još 2002. godine, na salonu automobila u Bologni, Citroen predstavlja C3 D&G, koji je talijanska javnost iznimno dobro prihvatila.

Projekt razvoja automobila s potpisom povjeren je dvojici stilista, i to Domenico Dolceu i Stefano Gabbani, koji u posljednje vrijeme pokazuju sve veću svestranost. Nova izvedba atraktivnog modela proširena je na C3 Pluriel, najmaštovitiji model u ponudi Citroena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modeli proizvedeni u limitiranoj seriji biti će dostupni u crnoj (Black Diamond) i srebrnkasto-sivoj (Diamond) boji. Vozila su obogaćena unikatnim dizajnerskim detaljima, kao što je  logo D&G od kristala Swaroski, kromirani branici i obrubi svjetala. Unutrašnjost je presvučena kožom, što u kombinaciji s ručicom mjenjača oplemenjenom logom D&G daje automobilu snažan stilski element.

 "To je prvi put da crtamo automobil, bila je to dakle famozna zamisao. Surađivati sa Citroënom pokazalo se stimulativnim jer smo u najboljem svijetlu izrazili kreativnost u potpuno novom području za nas", kratko su komentirali Domenico Dolce i Stefano Gabbana prilikom predstavljanja specijalnog C3.

Miljenko Nikolić

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara