Citroen C3 u "zemlji samuraja"

Citroen C3 u "zemlji samuraja"

MALOBROJNI europski izlagači za salon automobila u Tokiju ne spremaju velika iznenađenja. Prije svega je riječ o vice premijerama i ponekoj specijalnoj izvedbi, kakvu će ponuditi i Citroen.

Prošlo je točno godinu dana otkako je Citroen C3 lansiran na japansko tržište. U Citroenu su se odlučili obilježiti prvu obljetnici predstavljanjem svog trenutno najpopularnijeg modela u specijalnoj izvedbi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

C3 Hermes se bazira na serijskom modelu pokretanom benzinskim motorom. 1.4-litreni četiri-cilindarski agregat s osam-ventilskom tehnikom razvija 75 KS i predstavlja sredinu ponude modela.

Citroen s potpisom karakterizira atraktivniji nastup i doza ekskluzivnosti ostvarena putem mnogobrojnih stilskih rješenja. Izvana je tek uočljiva unikatna "Rouge Hermes" unikatna crvena boja, dok je interijer prerađen u najboljoj maniri Hermesa.

Hermes je koristeći svoje originalno znanje i dugogodišnje iskustvo u dizajniranju ekskluzivne opreme i luksuzne unutrašnjosti vozila, ručno uredio unutrašnjost ovog ekskluzivnog modela. Dizajneri su si dali truda kad su u pitanju sjedala, kolo upravljača, ručica mjenjača, sjenila za sunce i kvake vrata, koji su svi redom presvučeni kožom.

Automobil je bogato opremljen, od sigurnosne opreme izdvajamo šest zračnih jastuka i ABS+EBD sustav, dok je interijer obogaćen Nakamichi CD-400 audio sustavom. Tu su još alu naplatci promjera 15 inča, servo-uređaj, automatsko paljenje svjetala i brisača itd.

Izloženi primjerak će biti 10. prosinca ponuđen na dobrotvornoj aukciji, koja će se održati u francuskoj ambasadi u Tokiju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara